Fylkesnes Bil åpner Hyundaibutikk 27.04!

Lørdag 27. april kl 10:00 er det klart for åpning av Fylkesnes […]

Lørdag 27. april kl 10:00 er det klart for åpning av Fylkesnes Bil sin nye Hyundai-butikk på Heiane, bare et steinkast fra butikken vi selger Mercedes-Benz, Mitsubishi og Peugeot fra. Hyundai-selgerne Christian Brink og Arne Risnes gleder seg til å vise frem Hyundai sitt breie utvalg av framtidsrettede biler, og opplyser om at de allerede har startet Hyundai-salget fra det eksisterende anlegget til Fylkesnes Bil. I mer enn 40 år har Fylkesnes Bil levert biler til kunder på Stord og i nabokommunene. Nå blir det også salg av Hyundai i Sunnhordlands-regionen.

Klikk her for å lese hele artikkelen!

Hyundai Ionic Electric ble kåret til årets bil i Europa 2017.
Hyundai i20
Hyundai KONA kommer både med elektrisk eller fossilt drivstoff.
Hyundai Tucson